Jocuri de gatit pentru fete

In online se poarta site-urile pline cu tot felul de reclame nepotrivite, asa incat sa te zapaceasca si sa te faca sa iesi dupa primele 3 secunde. E o realitate faptul ca multi nu se pot hotara asupra lucrului pe care vor sa-l faca (in online) asa ca se apuca sa faca un mix.
Ceea ce ii trebuie cel mai mult online-ului insa, sunt site-urile cu adevarat nisate. Daca eu vreau sa vad un telefon, nu am nevoie sa-mi recomanzi pe langa si un frigider. Daca vreau sa joc jocuri cu masini, pur si simplu nu vreau sa vad la recomandari jocuri dress-up Barbie sau diverse jocuri restaurant.

Cam aceasta este premisa de la care pornesc in realizarea unui mic review pentru jocuri de gatit, un joc exact asa cum imi place mie si cred eu, un joc exact asa cum place multor internauti si mai mult de atat, fara recomandari la telecomenzi pentru televizor langa jocuri de gatit noi.
Asa cum spuneam si in randurile de mai sus, un criteriu foarte important pentru mine in momentul in care deschid si analizez un site, este gradul de accesibilitate din punct de vedere al nisei. Ei bine, la aceasta categorie site-ul trece cu brio. Este asa cum am spus, un site ce pune la dispozitie jocuri de gatit dintre cele mai variate.

In site, toate jocurile de gatit sunt impartite pe mai multe categorii, toate dintre ele fiind related cu nisa site-ului. Acum insa, nu cumva sa va ganditi ca ati putea gasi jocuri dress-up, prin simplul fapt ca sunt oarecum related cu jocurile de gatit, avand in vedere publicul care la sunt adresate.
Ei bine, asta da site de nisa. In sfarsit, exista un site dedicat in special fetitelor si in particular celor care peste multi ani se vad mari bucatarese.

La mai multe site-uri de calitate, cam aceasta este deviza dupa care detinatorii de site-uri ar trebui sa se ghideze.