Un pufos si jumatate !

”Un pufos si jumatate” este apelativul pe care il folosesc cei din jur cand isi exprima simpatia fata de noul membru al familiei mele. Este vorba de micutul Obo care are abia 1 luna jumate, dar care a cucerit cu gingasia lui pe toata lumea, fie ca sunt rude, vecini, prieteni sau simpli necunoscuti de pe strada…


Este un escroc sentimental, pe mine m-a facut sa-l iubesc din prima… caci dintre toti fratiorii sai, el a fost singurul care se tinea dupa mine si care cersea atentie prin dezmierdaturile lui, ba chiar si latra (destul de tare). Desi initial era programat alt catelus sa fie al meu, acela a murit chiar in ziua respectiva, fiindca era foarte slabit, iar Obo a profitat de ocazie sa se faca placut si sa ma vrajeasca. Este un catelus energic, dragalas, foarte jucaus si nu prea cuminte (obisnuieste sa-si lase amprentele pe covoras) dar inca lucram la capitolul acesta si sa nu uitam de coltisorii pe care ii aplica tuturor.

Numele de Obo vine de la obosit, caci toata ziua doarme ca sa creasca mare, iar la pranz cand stapana doarme si el doarme langa ea in patut, la caldurica, cu caputu pe perina si cu corpul invelit, ca un bebelus.

Pana in momentul de fata a fost supus catorva chinuri cum ar fi deparazitarea si primul vaccin, insa acum este linistit si se dezmiarda in bratele stapanei.

Doriti un remediu pentru monotonia zilnica, un eliberator de stres sau un motiv pentru a zambi ? Pentru o viata mai frumoasa, mai jucausa, energica si fericita va recomand un CATELUS, sau orice animalut de companie !

Va pupa Obo !